Fotograaf

 

Fotograaf

Je bent een serieuze amateurfotograaf of vakfotograaf die voor ons vrijwilligerswerk wil doen. Je houdt ervan om mooie portretten te maken of te fotograferen tijdens congressen. Je kent je digitale camera door en door en fotografeert niet op de automatische stand. Je kunt foto’s maken die geschikt zijn voor drukwerk. 

Je maakt gemakkelijk contact en kunt omgaan met onze doelgroep: mensen geraakt door kanker, hun naasten of zorgmedewerkers. Je hebt tijd om voor ons zo nu en dan foto’s te maken in de buurt van je woonplaats of als je dat wilt in andere delen van Nederland.

Wij bieden

Samen met andere vrijwilligers lever je met jouw foto’s een waardevolle bijdrage aan de informatievoorziening voor onze doelgroep. Beeld is voor ons een belangrijk communicatiemiddel. Jouw foto’s worden gepubliceerd op onze website, sociale media, in publicaties, boeken of het full colour Hematon Magazine.
We betalen je geen salaris, maar vergoeden wel je onkosten. En niet onbelangrijk: je foto’s worden gepubliceerd en je naam wordt vermeld.

Meer weten?

Hier vind je meer informatie over Hematon. Bekijk ook de pdf’s van ons magazine en onze folders en brochures.

Wil je voor ons gaan fotograferen? Mail dan naar: beeldredactie@hematon.nl