Het gesprek opnemen

 

Wil je geen informatie missen uit het gesprek met je arts? Sommige patiënten kiezen ervoor om het gesprek op te nemen.

Het gesprek opnemen - Daan thema

Eenvoudige en effectieve methode

Er wordt vaak veel besproken en de informatie kan soms best ingewikkeld zijn. Daan kreeg van zijn arts de tip om de gesprekken op te nemen. Thuis luistert hij de geluidsopname dan nog eens terug. Een eenvoudige en effectieve methode.

Het gesprek opnemen - Maud thema

Terugluisteren

Tijdens een consult krijg je vaak veel informatie. Maud neemt daarom haar gespreken met de arts op, en luistert dan later nog eens terug. Een effectieve oplossing.

Het gesprek opnemen - Sofie thema

Met je telefoon

Het valt niet altijd mee om alle informatie uit een consult te onthouden. Sofie neemt sommige gesprekken met haar arts op met haar telefoon. Wanneer je aan het begin van het gesprek uitlegt waarom je het wilt opnemen, vinden artsen dit vaak geen probleem.

Word lid!

Als patiënt wil je meer weten over je ziekte, je verhaal delen en lotgenoten ontmoeten. Hematon maakt dat mogelijk met behulp van haar leden en donateurs. Als lid krijg je een welkomstpakket met het bijzondere boek 'Ervaringen', vol herkenning en informatie. Bovendien ontvang je vier keer per jaar Hematon Magazine: een blad boordevol interviews, nieuws en medische updates. 

Je ontvangt verder uitnodigingen voor regionale en landelijke bijeenkomsten waar je lotgenoten ontmoet en relevante informatie over je ziekte krijgt van artsen en andere deskundigen. Het lidmaatschap kost slechts € 25,00 per jaar.

Word lid!