Weblog

Blij, blij, super-blij...

Ik heb gisteren een andere scootmobiel gekocht en daar ben ik heel erg blij mee. Dit is eigenlijk mijn enige vorm van vrijheid en onafhankelijkheid.
 
Cees
Mijn vorige scooter was aan het eind van zijn latijn en niet goed meer te repareren. De zoektocht naar een andere (een nieuwe is eenvoudigweg onbetaalbaar) viel niet mee, maar afgelopen week verscheen er een advertentie op marktplaats van een particulier die ik in eerste instantie plaatste in de categorie 'te mooi om waar te zijn'.
 
Uiteindelijk na wat mailverkeer heen- en weer, kan je maar één ding doen en dat is er naar toe te gaan om zelf te kijken, onderzoeken en te testen. Alleen het dorpje achterin Overijssel lag zo'n twee uur rijden van ons Oosterhout. Samen met Wolfert zijn we gisterenochtend vroeg vertrokken en uiteindelijk heeft het geresulteerd in een koop.
 
Alleen, hoe krijg je zo'n ding mee? Warempel, na wat demonteren, opvouwen, passen en meten ging het geheel in de kofferbak van onze Prius. Vervolgens hebben we er maar een vader-zoon dagje van gemaakt. Lekker geluncht op het terras van het plaatselijk eet-cafe en op ons gemak weer teruggereden.

Vandaag flink geoefend, want alles is net weer een beetje anders, maar hij rijdt geweldig (19 km per uur), met allerlei toeters en bellen zoals cruisecontrol en voetgas. Ik ben er dus super-blij mee.

Ik blijf trouw mijn lenalidomidetjes slikken en voel me vooralsnog, zij het met wat bijwerkingen, nog steeds goed.

Groeten, Cees

PS Voor de sleutelaars heb ik nog een leuke scootmobiel in de aanbieding...

Bron: Cees