Weblog

Kankerzooi!

De titel van dit blog zegt genoeg. Ik ben het even zo ontzettend zat! 

Anna

Sinds ik met de Venlafaxine ben geminderd, voel ik me een vaatdoek. Een dag of 5 ben ik verschrikkelijk ziek geweest. Rillend in mijn bed; zelfs onder twee dekens met 28 graden buiten kreeg ik het niet meer warm. Toen heb ik de psychiater maar gebeld en wanhopig gezegd dat dit toch niet de bedoeling kon zijn?! 'Nee,' beaamde ze. 'Dit was inderdaad niet de bedoeling. Ga maar weer terug naar de 112,5 mg per dag.' Maar toen duurde het nog 5 dagen voor ik het niet zo achterlijk koud meer had. Vervolgens kreeg ik hoofdpijnaanval na hoofdpijnaanval, en lag ik bijna alleen nog maar in bed.

Eén dag voelde ik me weer wat beter. Meteen besloot ik ervan de profiteren. Ik stond vroeg op met Suzanna en bracht haar naar de gastouder, waar ik lekker even een kopje thee bleef drinken. Genieten van de baby's en peuters! 'Wat is het toch leuk werk...' zuchtte ik. Die middag kreeg ik - je raad het al - een migraine-aanval. Mijn doelstelling om te minderen met m'n hoofdpijnpillen is op deze manier ook weer heel ver weg. En nu... nu weet ik het even niet meer... ik ben het zat! Zo zat!

Ik hoop dat ik me gauw weer wat beter voel. Op deze manier is er geen lol aan. Kan ik nog steeds niet voor Suzanna zorgen. En ben ik ook niet de leuke partner voor Martijn die ik zo graag weer wil zijn.

Bron: Anna