Weblog

Kentucky Fried Chicken

Twee weken geleden zat er in China een vrouw een week lang in de Kentucky Fried Chicken. Haar relatie was verbroken. Ze was er zo kapot van dat ze besloot geen stap meer te verzetten. Gaan de meeste mensen het liefst in bed liggen, deze vrouw koos voor de KFC.
 
Anneke
Een week geleden had ik een afspraak met mijn arts. Goed nieuws; er zijn 3 mogelijke donoren.
Maar... de transplantatie wordt waarschijnlijk uitgesteld tot januari. Dit omdat er tijd overheen gaat voor er contact is met een donor, de donor een lichamelijke keuring moet krijgen en er vervolgens afspraken moeten worden gemaakt over het afstaan van stamcellen of beenmerg.
 
'Januari?' vroeg ik met grote ogen. 'Ik had toch gehoopt op begin december...' Hoewel mijn arts op een goede manier communiceert, leek hij toch niet ECHT te begrijpen waarom ik dat vervelend vond. Misschien ook wel logisch. Voor iemand met een baan, een volle agenda, een druk bezet sociaal leven en een hoop energie, zijn november en december zo voorbij. Januari lijkt dan helemaal niet zo ver weg.
 
Maar als je zit te wachten op een behandeling, waar je tegelijkertijd tegen op ziet...
Als je bang bent om zieker te worden, waardoor je misschien een zwaardere behandeling moet krijgen...
Als de feestdagen je even gestolen kunnen worden; je maar 1 ding wilt en dat is de kans om beter te worden...
...dan duren twee maanden heel erg lang!
 
Opeens moest ik weer denken aan de vrouw bij de Kentucky Fried Chicken. En ik begon te lachen. Wat een prachtige actie! Ik zou haar wel even een knuffel willen geven.
 


Bron: Anneke