Weblog

Kuur doet zijn werk

Ik heb weer alle uitslagen bij elkaar dus tijd voor een update. Vorige week maandag weer voor controle geweest in het UMC Utrecht en bij het melden op de poli bleek dat de dagbehandeling, voor het doorspuiten van mijn VIT en bloedafname, te zijn verhuisd van B2 naar B5. Dus terug de lift in en op naar de nieuwe afdeling. De dagbehandeling en de onderzoeksafdeling hebben nu een hele vleugel tot hun beschikking dus genoeg ruimte. Het is nog een beetje kaal hier maar dat zal in de loop van de tijd denk ik wel veranderen.

Loek Drubbel

Mijn bloed was normaal alleen mijn HB begint lager te worden en mijn nierfunctie is iets minder, maar dat is geen reden om je zorgen over te maken. Mijn M-proteine is verder gedaald van 19 naar 16 gram per liter dus de bijwerkingen zoals kortademigheid, slecht slapen zijn niet voor niets. Ik zit nu op dezelfde waarde als in maart 2012. We gaan alleen niet verder met de Prednison in de rustweek vanwege pijn in mijn borstbeen, omdat de pijn blijft. Waar de pijn in mijn borstbeen vandaan komt blijft een raadsel, misschien dat mijn longarts hierop een antwoord heeft en de longarts zie ik volgende week weer bij mijn halfjaarlijkse controle.
Ondertussen ben ik gewoon gestart met mijn 4e Revlimid/Dexamethason kuur en is het afwachten hoelang de daling verder gaat.

Bron: Loek