Weblog

Proost

Yes, ik 'mag' mijn ciclosporine weer als drank innemen in plaats van via het infuus. Wat heb ik dat gemist, ahum, vloeibare botlek met een glas chocomelk erachter aan. Bleeeeh. 

Anneke

Maar toch ben ik er blij mee. Door het infuus is ook niet alles. En het is weer een stapje naar zelfstandigheid.Ik blijf me goed voelen, ook deze dagen na de transplantatie. 

Wel is mijn lijn gaan ontsteken en heb ik een flink gevecht met de zaalarts moeten leveren om hem er diezelfde dag nog uit te halen. Tot mijn grote opluchting is dat gelukt. En nu zit ik weer aan een gewoon infuus in m'n arm. Verder ben ik nog misselijk, heb ik pijnlijke handen en heb ik vlagen van heimwee naar huis of gewoonweg behoefte aan buitenlucht. Maar dat hoort er nou eenmaal allemaal bij.

Met de verpleging is het gezellig. Wat dat betreft voel ik me aardig 'thuis'. Twee weken ben ik nu hier. Zonder van mijn kamer af te mogen. Ben ik op de helft? Ben ik op een derde? Geen idee. In elk geval hopen we dat ik me zo mag blijven voelen als nu.

Bron: Anneke