Weblog

Uit de dip!

Vanmorgen zijn we weer bij de hematoloog, Niels van de Donk geweest in het VUmc. De eerste keer na de stamceltransplantatie en het ziet er goed uit. 

Tom

Ik ben uit 'de dip' vandaan, wat ook inhoudt dat mijn afweersysteem weer aan het werk is en ik geen abnormale bescherming meer nodig hebt. Uiteraard moet ik het ook niet opzoeken en mensen met een serieuze besmettelijke ziekte kunnen nog maar beter wegblijven. De vermoeidheid zal nog lang aanblijven. Maar dat hoort erbij. Het is nu zoeken naar de juiste balans. Maar een stamceltransplantatie is dan ook een hele ingreep.

Gelijk zijn er weer 2 nieuwe chemokuren gepland. De eerste start al weer op 28 augustus. Waarbij dan wel de chemo wordt aangepast i.v.m. de neuropathie. (minder heftig). Na 100 dagen wordt er dan weer een botboring uitgevoerd en pas dan kunnen we  met meer zekerheid aangeven hoe het er voor staat met 'de ziekte van Kahler' en mijn persoontje. Maar de resultaten tot nu toe zijn gewoon heel hoopgevend. En daar gaan we voor. Voor nu een paar weken rustig aan. Dat is mindfull en ooknog eens een aardig vooruitzicht.

Bron: Tom