Weblog

Weer een mooie score!

Afgelopen donderdag zaten Karin en ik, met een heleboel andere mensen, weer te wachten in het SFG op de dokter die ons de uitslag van de laatste controle zou vertellen.

Patrick

Samen met de auto gekomen, na eerst te hebben geholpen op de school van Sara met het lezen van één van haar klasgenootjes. Ik heb me hiervoor aangemeld om dit elke donderdagmorgen van 8.30 - 8.45 uur te doen. Aangezien Sara toch naar school gebracht wordt, is dit makkelijk te doen. En de school is weer blij met een ouder die meehelpt op school.

Na ontvangst bij Dr. Zuetenhorst, werden we weer getrakteerd op een mooie score van 7,99. En wederom meldde zij ons dat dit gunstig is voor het verdere verloop van de ziekte. Wel wees ze ons erop dat de wintermaanden er weer aankomen en ik met mijn verminderde weerstand daar rekening mee moet houden. Genoeg rust nemen, stapje terugdoen als dat nodig is en oppassen met snotterende en/of zieke kindjes. We zullen het proberen, ook al zal het niet altijd zo uitkomen.

Tot slot ga ik nu echt mijn bloedprikken verhuizen naar Schoonhoven. De eerste keer nog prikken in Rotterdam en Schoonhoven, maar daarna als de dokter de waardes heeft vergeleken, prik ik in Schoonhoven. Bij het gezondheidscentrum Schoonhoven is naast een drietal huisartsen ook een afdeling van het Groene Hart Ziekenhuis gevestigd, dus daar kan ik naartoe om te gaan prikken. Scheelt alles bij elkaar toch weer meer dan een uur reistijd. Op mijn fiets is het maar 5 minuten en kan ik het doen op weg naar mijn flexwerkplek, dus dat is helemaal handig.

Bron: Patrick