Nieuws

In memoriam Jacqueline Hoogeveen

Tot ons grote verdriet is een van onze vrijwilligers, Jacqueline Hoogeveen, op 28 januari overleden. Ze was medebeheerder van de besloten Facebookgroep Stamceltransplantatie. Ze is net 55 jaar geworden.

Jacqueline H op paard WEB

Jacqueline had Multipel Myeloom en vorig jaar bleek dat die ziekte zich grillig gedroeg. Vol goede moed en hoop begon ze aan nieuwe behandelingen. Begin januari gaf ze aan dat die behandelingen geen effect meer hadden en veel bijwerkingen veroorzaakten. Er was geen hoop meer.

We verliezen in Jacqueline een kleurrijke, lieve en slimme collega die een groot gevoel voor humor had. Altijd weer een kwinkslag en altijd oog en oor voor de ander.

Ook als ze moe was, vond ze ergens de kracht om naar de Hematondag te komen en het Facebooktrefpunt te bemannen of naar een bijeenkomst met andere vrijwilligers te gaan. De dag erna moest ze het bezuren, maar ze had het er graag voor over omdat ze iets wilde betekenen voor andere patiënten.

Rust zacht lieve Jacqueline, we gaan je heel erg missen. Bedankt voor je werk bij Hematon. We wensen Peter, jouw dochters Sofie en Lonneke en iedereen die jou lief was heel veel sterkte bij het dragen van dit enorme verlies.