Nieuws

Verslag Hematondag Midden beschikbaar

HOVON-studie. Die term kwam terug in bijna elke presentatie gedurende de ochtendsessies van de Hematongdag Midden op 10 juni. 

Hematondag Midden 2017

Er gebeurt veel op hemato-oncologisch terrein. Wil je zeker zijn van een behandeling onder optimale condities met de meest innovatieve medicijnen, dan kun je het beste proberen aan te sluiten bij een van de HOVON-studies. Dat was de boodschap tijdens veel van deze presentaties.

Kon je er in Nieuwegein niet bij zijn of wil je nog eens teruglezen of -zien wat er die dag allemaal gebeurd is? Het verslag, alle foto's én de videoreportage staan nu online. Als experiment heeft Hematon dit keer gezorgd voor een reportage met niet alleen sfeerbeelden, maar ook korte interviews met de organisatie, bezoekers en sprekers van die dag. Voor het schriftelijke verslag zijn de inleiders van de sessies over CLL, MDS, ALL, hodgkinlymfoom, indolent non-hodgkinlymfoom, agressief non-hodgkinlymfoom, multipel myeloom, ziekte van Waldenström, CML en late effecten van bestraling geïnterviewd. En de foto's... dat is gewoon lekker terugkijken-met-een-glimlach!

Beeld: Michael Crooymans